Lifestyle

Op mijn website vind je verschillende categorieën, namelijk beauty, fashion en lifestyle. Iedere categorie heeft weer zijn eigen onderwerpen die ik graag met je wil delen. Om je een indruk te geven bij lifestyle, kun je hieronder lezen wat het precies inhoudt voor mij. Laat je inspireren, informeren en amuseren!

Lifestyle is een grote categorie met veel onderwerpen. Waar ik me op focus op het gebied van leefstijl, is voeding en sport. Deze twee onderwerpen zijn namelijk niet meer weg te denken uit mijn leven. Vooral de laatste paar jaar probeer ik mijn voeding en beweging te verbeteren. Zo probeer ik nieuwe voedingsmiddelen en -patronen uit en vernieuw ik mijn sportoefeningen regelmatig. Mijn ervaringen hiermee wil ik graag delen met jullie!

Daarnaast heb ik al een hele lange tijd interesse in interieur. Mijn smaak verandert door de jaren heen en dat kan ik goed terugzien in mijn eigen interieur. Het feit dat mijn smaak verandert, komt door inspiratie van televisieprogramma’s en tijdschriften op het gebied van wonen & interieur/ design. Ook verandert mijn smaak, doordat ik me zelf ontwikkel door de jaren heen. Ik zal nooit iets volledig kopiëren, omdat ik het belangrijk vind om mijn eigen ‘touch’ in mijn interieur terug te zien.

Bij de categorie favorieten deel ik al mijn favoriete momenten/blogs/producten experimenten & ervaringen op het gebied van beauty, fashion en lifestyle!

Processed with VSCO with g3 preset
Voeding
Processed with VSCO with g3 preset
Sport
Processed with VSCO with g3 preset
Interieur
Processed with VSCO with g3 preset
Favorieten

 

 

 

Advertenties