Beauty

Op mijn website vind je verschillende categorieën, namelijk beauty, fashion en lifestyle. Iedere categorie heeft weer zijn eigen onderwerpen die ik graag met je wil delen. Om je een indruk te geven bij beauty, kun je hieronder lezen wat het precies inhoudt voor mij. Laat je inspireren, informeren en amuseren!

Beauty betekent voor mij dat je het beste in jezelf naar boven haalt in zowel je innerlijk als je uiterlijk. Binnen de categorie beauty kan dit op uiterlijk gebied bijvoorbeeld met make-up en andere beautyproducten. Ik focus vooral op het ontdekken en daarna accentueren van mooie punten van mijn gezicht, om zo mijn gezicht het beste tot zijn recht te laten komen. Een masker effect of een totaal ander gezicht creëren door make-up, wil ik vermijden. Ik wil juist graag laten zien welke make-up en beautyproducten ik mooi vind en hoe ik deze gebruik.

Voordat ik jullie adviseer en kan zeggen hoe ik make-up en verzorgingsproducten optimaal gebruik, houd ik er dus ook van om eerst te experimenteren. Ik let er dan vooral op welke producten het beste op en met mijn huid werken en hoe ik vervolgens het beste resultaat krijg per product. Daarbij heb ik continu hetzelfde doel voor ogen, namelijk ervoor zorgen dat mijn gezicht iedere dag en ieder moment tot zijn recht komt en straalt. En dan kom ik gelijk tot het punt ‘innerlijk’. Als ik me zeker voel met mijn gezicht en mijn uitstraling, geeft me dat innerlijk ook een boost! Kortom; met beauty kun je je innerlijk en uiterlijk in balans brengen. En om dat te ontdekken en gebruiken, geeft me voldoening!

Processed with VSCO with g3 preset
Haar
Processed with VSCO with g3 preset
Make-up
Processed with VSCO with g3 preset
Verzorging
Processed with VSCO with g3 preset
Nagels
Advertenties