About

Welkom

Hey! Je bent op mijn blog  beland ‘Be Vogue’.
Ik zal me even voorstellen: ik ben Renske, oprichtster van Be Vogue. IMG_4449Inmiddels ben ik 18 jaren jong, bruinharig, lang, met bril en wonend in Alblasserdam. Mensen omschrijven mij als: actief, doorzettend, eigenwijs, veel pratend, enthousiast en spontaan. Ik houd heel erg van beauty, fashion en lifestyle. Ik lees daar dan ook veel over, probeer veel uit en ben altijd opzoek naar iets vernieuwends. Dit alles is dan ook een grote hobby van mij naast: fotograferen, sporten en zingen.

IMG_1704 - kopie (3)Al jaren volg ik verschillende bloggers. Mijn wens was dan ook; zelf een blogger worden. Ik verlangde er steeds meer na een YouTube kanaal op te zetten en in de zomer van 2015 besloot ik dit dan ook te doen. Ik wilde graag een originele naam die bij mij past. Ik lees erg graag in ‘Vogue’ en ik wist dat de naam betekende ‘fashionable, trendy, mode’ en dat is precies waar ik me in interesseer, want ik kijk naar vernieuwende dingen/trends op beauty, fashion en lifestylegebied. En al snel werd het de naam ‘Be Vogue’: Wees fashionable, trendy en vernieuwend.

Toch miste ik nog iets. Fotograferen vind ik heel leuk, ik heb veel producten die ik wil reviewen en ik heb  veel waarover ik wil vertellen. Daarom besloot ik ook een Website voor ‘Be Vogue’ te maken.

Met veel liefde en passie plaats ik nu wekelijks foto’s, filmpjes en artikelen op: social media, YouTube en Be Vogue de persoonlijke blog. Ik ben dan ook van plan dit nog heel lang te gaan doen.

Ik wens je heel veel plezier met lezen én bekijken van Be Vogue!

Liefs, Renske

Voor vragen, ideeën of samenwerking kan je terecht bij ‘contact’.

 

 

Advertenties